Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti kanë publikuar këngën e tyre më të re (Video)

654
Kaltrina Selimi dhe Alban Mehmeti kanë publikuar këngën e tyre më të re.
Ata janë bashkuar për të sjellur projektin e tyre për sezonën e verës.
‘Dashnia jem’ është kënga e tyre e cila është realizuar nga Unix Production. Videoklipi në përgjithësi ka pamje shumë të bukur verore.