Kamera e fshehur më e frikshmja që keni parë. Çmenduri! (video)

0
856

Kamerat e fshehura janë shpikur dhe shpesh e luajnë rolin e vet – argëtimin e njerëzve.

Por ato dinë të jenë edhe frustruese e madje edhe të rrezikshme.

Njëra nga to është padyshim kjo kur dikush kishte përgatitur një kamerë të fshehur në një dyqan frutesh. Ai kishte futur një gjarpër në mesin e bananeve dhe sapo njerëzit afroheshin tek bananet tmerroheshin nga gjarpri i frikshëm.

Për më tepër shini videon: