Kamioni i duhur për rrugët tona: Hap gropat dhe i mbyll brenda 5 minutave (Video)

0
220

Një firmë e zhvillimit të inxhinierisë Dahir Insaatt ka projektuar kamionin e së ardhmes që riparon gropat në asphalt brenda 5 minutave.

Kamioni lokalizon pjesën e rrugës së dëmtuar dhe duke përdorur një seri trapanësh dhe sharre e pret dhe më pas e riparon duke e kthyer asfaltin në gjëndje të re, transmeton oranews.

Shikoni videon: