Kanguri nuk ndalon së përqafuari vullnetaren që e shpëtoj nga zjarri në Australi

0
590

Një pamje prekëse është shfaqur këto ditë, ku Australia po përballet me zjarre të shumta apokaliptike, ku shumë kafshë janë mbytur si pasojë e zjarrit që ka përfshirë një pjesë të madhe të vendit.

Shumë vullnetarë janë agazhuar për shpëtimin e kangurëve dhe kafshëve të tjera që janë në rrezik.

Kafshët nuk harrojnë të na falënderojnë për dashurinë dhe kujdesin që u japim atyre. Këtë e verteton edhe sjellja e këtij kanguri, pasi që i shpëtohet jeta nga vullnetarët në Australi./Fokusi.info/