Kaplohet shtëpia nga zjarri (Video)

688
Një shtëpi është kapluar nga zjarri gjatë ditës së sotme. Kjo shtëpi dyshohet se gjendet në fshatin Godanc të Komunës së Gllogocit (Drenasit).
Një qytetar e ka dërguar videon në redaksinë tonë dhe na ka njoftuar se dyshohet që shkaktar i zjarrit ka qenë energjia elektrike. Sipas tij, fat i mirë ka qenë se nuk është lënduar askush, sepse askush nuk ka qenë brenda në shtëpi.
Sipas tij, fat i mirë ka qenë se nuk është lënduar askush, sepse askush nuk ka qenë brenda në shtëpi.