Kaplohet shtëpia nga zjarri (Video)

0
504
Një shtëpi është kapluar nga zjarri gjatë ditës së sotme. Kjo shtëpi dyshohet se gjendet në fshatin Godanc të Komunës së Gllogocit (Drenasit).
Një qytetar e ka dërguar videon në redaksinë tonë dhe na ka njoftuar se dyshohet që shkaktar i zjarrit ka qenë energjia elektrike. Sipas tij, fat i mirë ka qenë se nuk është lënduar askush, sepse askush nuk ka qenë brenda në shtëpi.
Sipas tij, fat i mirë ka qenë se nuk është lënduar askush, sepse askush nuk ka qenë brenda në shtëpi.