Kejsi vendos të flas, i drejtohet Stresit me video mesazh

120

Pas gjithë historisë së tyre që ka bërë bujë në Big Brother VIP Kosova, Kejsi ka vendosur të flasë.

Ajo në një video mesazh drejtuar Stresit i tha se nuk dëshiron që të përmendet më gjendja e saj shëndetësore dhe të dy do të flasin kur të dal jashtë.

Ajo më tej, i tha se është pranë tij gjithmonë.

“Nëse krejt janë kundër teje, unë qëndrojë prapa teje”.