Këndvështrime të ndryshme për bisedimet LVV-LDK (foto)

0
314

Stërzgjatja e bisedimeve në mes të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhje Demokratike të Kosovës ka nxitur mendime të ndryshme për seriozitetin e palëve dhe qëllimeve e tyre.

Agim Kuleta, anëtar i Kryesisë së Lëvizjes për Bashkim dhe Kryesuesi Kuvendit Komunal të Prishtinës ka shprehur dyshimin e tij për qëllimin e vërtetët të LVV-së e LDK-së në këto negociata.

Ai përmes një ilustrimi në profilin e tij në Facebook, të cilin e ka përcjellur me fjalët “Unë kështu po e shoh këtë punë“, ofertat e këtyre dy partive i sheh si përpjekje për ta dëmtuar njëra-tjetrë, e jo oferta serioze për formimin e institucioneve.

Shikojeni postimin e tij: