Kënga “28 Nëntori kuq e zi” mblodhi artistë nga të gjitha trevat shqiptare në Prekaz (video)

Tragjedia e tërmetit në Shqipëri bëri që festa e flamurit këtë vit të shënohej jo si zakonisht.

Festimet e koncertet u anuluan madje edhe projektet muzikore që ishin dedikuar kësaj dite nuk u publikuan.

Kjo bëri që këto dedikime për publikun të prezantohen javë më vonë.

I tillë është projekti “28 Nëntori kuq e zi”, një projekt shumë interesant që mblodhi artistë nga të gjitha trevat shqiptare.

Kënga erdhi e realizuar edhe me video dhe nuk mund të zgjidhej një vend më i mirë se kompleksi memorial “Adem Jashari” në Prekaz.