Këngëtarja kosovare rrëfen momentet kur humbi prindërit derisa këndonte në dasma

0
130

Historia e këngëtares së njohur, Ganimete Abazi, me vdekjen e dy prindërve të saj është tejet e dhimbshme.

Në emisionin “Kendiv” derisa foli për ta, ajo tregoi se si është dashur të këndoj, ta kryej obligimin e saj në dasmë dhe me më pas të vazhdonte.

“Është ndjenja më e rëndë që mund të ekzistoj”, deklaroi këngëtarja. Ajo e kishte vështirë për ta vazhduar rrëfimin, derisa kolegu i saj nga “Pro Band”, Moni, i doli në ndihmë.

“Unë Ganes du mi ndihmu se i kanë vdekur edhe nana dhe baba në pjesën kur kemi qenë në dasmë në Maqedoni, qatë periudhë”, tha ai