Këta janë kandidatët e PDK-së për deputetë nga Mitrovica

0
125

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë, mbajti mbledhjen e Shtabit Zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare 2021.

Gjatë kësaj mbledhje PDK në Mitrovicë, ka zyrtarizuar kandidatët e sajë për deputet në Zgjedhjet Parlamentare 2021.

Njoftimi i plotë:

Partia Demokratike e Kosovës – dega Mitrovicë ka vendosur të zyrtarizoj kandidatët e saj për deputet në Zgjedhjet Parlamentare 2021.

1. Bedri Hamza

2. Valdete Idrizi

3. Rrustem Musa

4. Vesa Broja

5. Donjet Bislimi

Me mbështetjen unanime të Kryesisë së degës dhe Shtabit Zgjedhor u vendos që zyrtarisht këta të jenë kandidatët për deputet nga Mitrovica.