Këto janë çmimet e derivateve për 24 orë

0
200

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

1.69 euro është një litër naftë dhe 1.53 euro është një litër benzinë, përderisa çmimi i gazit për litër është 78 centë.

Këto çmime do të vlejnë vetëm për 24 orë.