Kjo është dhurata më e mirë që ka marrë Enca ndonjëherë

Këngëtarja Enca Haxhia sot ka pranuar një dhuratë shumë simbolike.

Fjala është për një bluzë tek e cila është e pikturuar profili i saj dhe mbrapa i shkruan:  Duke thyer rekordet e mia.

Përkrah fotos ajo ka treguar se kjo është dhurata më e mirë që ka marrë por nuk ka zbuluar se kush saktësisht ia ka porositur.

Ndryshe ajo po shijon suksesin e këngës ‘Dua’