Kjo është kompania qe lobon kundër Kosovës në Amerikë

0
494

“Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP”, firma që lobon për Serbinë në Amerikë në lidhje me KosovënQeveria e Serbisë ka angazhuar firmën firmu “Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP” që të lobojë për të në Washington, bën të ditur VOA në gjuhën serbe.

“Kjo firmë do të lobojë për Serbinë në të gjitha palët e interesuara amerikane, përfshirë edhe zyrtarët e Departamentit të Shtetit, në lidhje me çështje tç caktuara të bashkëpunimit rajonal që përfshijnë klient të huaj, Serbinë dhe Kosovën”, thuhet në raportimin e këtij mediumi.

Kjo kompani avokatësh ekziston tash 73 vjet dhe punëson 1.300 avokatë, që punojnë për të në 50 shtete të botës.