Kjo është makina e parë fluturuese në botë, fillon prodhimi i saj nga kompania (Video)

Kjo është makina e parë tregtare në botë që është prodhuar dhe funksionon si e tillë.

Prodhuesi i këtij modeli ka marrë porositë e para për ta prodhuar atë. Megjithëse ende është e pa qartë nëse këto makina mund të pilotohen me kategorinë B të patentë shoferit apo duhet licence  piloti!