Kjo ishte makina e parë në Kosovë

0
314

Kjo fotografi është e familjes Fusha nga Podujeva.

Në këtë foto është Zymer Fusha vozitësi i makinës, në krahun e djathtë të Zymerit përpara është Musli Fusha, mbrapa vozitësit është Sahit Fusha dhe Mulla Hasani është në krahun e djathtë të Sahitit.

Kjo foto është bërë në vitin 1929, e është ruajtur nga djali i Sahit Fushes, Muhamed Fusha.

Supozohet se kjo ka qenë një ndër makinat e rralla atëkohë në Kosovë.