Kjo shkollë del kundër grevës

SHFMU “Elena Gjika”, i ka thënë jo grevës së shpallur nga SBASHK-u.
Përmes rrjetit social Facebook, ata i kanë njoftuar nxënësit dhe prindërit se të hënën më 14.01.2019 do të filloi gjysmëvjetori i dytë sipas kalendarit të rregullt mësimor.