Komuna e Bujanocit e angazhur në hapjen e rrugës Tërnoc – Breznicë

568
Komuna e Bujanocit, nëpërmjet një njoftimi zyrtar, ka bërë të ditur se shembja e dheut ditë më parë në aksin rrugor Tërrnoc – Breznicë, tanimë është e pastruar dhe liruar për qarkullim normal.
“Në rrugën Tërnoc – Breznicë, dy ditë me rradhë po shembet dheu dhe po shkakton bllokim të rrugës. Komuna e Bujanocit dhe Bashkësia Lokale e Tërnocit kanë reaguar dy herë dje dhe sot. Rruga tanimë është e kalueshme.Personat përgjegjës do të përcjellin gjendjen në vazhdimësi dhe reagimet tona do të jenë të menjëhershme” – thuhet në njoftimin zyrtar të Komunës së Bujanocit.
Shembja e dheut në rrugën Tërnoc – Breznicë, ka ndodhur nga moti i lig i cili po mbretëron në vendin tonë.
Përkundër që ky aks është i karakterit regjional, Komuna e Bujanocit është angazhuar që të gjitha pengesat t’i menjanojë, problemet në ketë rrugë dhe të jetë sa më e përshtatshme për qarkullimin e qytetarëve tanë./Lugina-Lajm/