Komuna e Mitrovicës e ‘zhytur’ në alkool, porositë verë e 200 gajbe birra

0
424

Komuna që udhëhiqet nga Agim Bahtiri ka paraparë që brenda ambienteve të komunës të konsumohet edhe alkooli.

Komuna që udhëhiqet nga Agim Bahtiri ka paraparë që brenda ambienteve të komunës të konsumohet edhe alkooli.

Verë e birra është paraparë që të shërbehet brenda ambienteve të Komunës së Mitrovicës. Kjo Komunë ka paraparë që nëpërmjet tenderit publik të ketë në shërbimet e veta këto lloje të alkoolit deri në nëntor të vitit 2020.

Kjo pasi komuna e realizoi një tender që quhet “Furnizim me gjëra ushqimore të nevojshme për Komunë, gjëra ushqimore për raste sociale dhe material higjenik dhe sanitari”, shkruan lajmi.net.

Brenda këtij tenderi për nevojat e Komunës janë paraparë 200 paketime me nga 24 copa birrë e Pejës 0.33 ml. Janë kërkuar 220 copë ‘Verë e kuqe 900 ml’ dhe 220 copë ‘Verë e bardhë 900 ml’ (vlen të theksohet se verë në shishe 900 ml nuk ka në treg, pos 1 litër ose 750 ml).

Kontrata është nënshkruar më datë 11 dhjetor 2017, dhe ka validitet tri vjet, pra skadon në nëntor të vitit 2020. Tenderin e kishte fituar kompania DPT “Genci”.

Fillimisht vlera e parashikuar e kontratës ka qenë 150 mijë euro, por, sipas njoftimit për dhënie të kontratës oferta e fituesit ka qenë 267,05 euro.