Komuna e Prishtinës njofton qytetarët për orarin e trafikut urban

0
265

Komuna e Prishtinës ka njoftuar qytetarë se autobusët e trafikut urban janë në shërbim vetëm gjatë kohës: në mëngjes 06:00 – 10:00 dhe pasdite 16:00 – 20:00.

“Njoftohen qytetarët se duke e zbatuar Vendimin e Qeverisë Nr.01/15 për kufizimin e qarkullimit, autobusët e Trafikut Urban janë në shërbim vetëm gjatë kohës: në mengjes 06:00 – 10:00 dhe pasdite 16:00 – 20:00”, thuhet në njoftimin e tyre.

Derisa, kanë vendosur edhe numrat kontaktues për të marrë informata të drejtpërdrejta gjatë kohës së lejuar për qarkullim

” Numrat kontaktues për të marrë informata të drejtpërdrejta, tel: 045 10 11 28, tel: 045 10 11 23 ose tel: 045 10 11 22; Viber: +383 45 10 11 23 ose +383 45 10 11 22″, thuhet në njoftimin e tyre.