Komuna jep nga 250 euro për nënat që lindin fëmijë në këtë Qendër të Mjekësisë Familjare

533

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se nga tani, të gjitha gratë që lindin fëmijë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë, do të marr 250 euro mjete financiare.

Në një postim në Facebook, Muharremaj ka shkruar se ky vendim është me rëndësi të madhe për qytetarët e Suharekës.

Statusi i plotë i Muharremajt:

Sapo u miratua një vendim me rëndësi të madhe për qytetarët e Komunës së Suharekës.

Me këtë vendim Gratë-Nënat që lindin fëmijë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Suharekë, për çdo lindje të fëmijës do të subvencionohen me nga 250 euro, mjete financiare.

Dua t’i falënderoj asamblistët që e votuan dhe e mbështetën iniciativën e tillë, e cila i ndihmon sadopak familjet në mirëqenien ekonomike.