Konferencë shkencore me rastin e 20-vjetorit të Epopesë së UÇK-së

Me rastin e vitit jubilar, 20-vjetorit të Epopesë së UÇK-së, Instituti i Historisë së Kosovës në bashkëpunim me Institutin e Historisë në Tiranë dhe Institutin për Trashëgimi Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve në Shkup, nën Patronatin e Kryeministrit të Reppublikës së Kosovës, Ramush Haradinaj  organizon Konferencën shkencore ndërkombëtare:      “Jasharajt dhe lufta çlirimtare”.

Konferenca do të mbahet më 6 mars 2018 nga ora 09:00 në Amfieatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogddani”.