Konfirmohet pozitiv me COVID-19 në polic! Vetëkarantinohen 5 kolegët!

0
135

Një polic në Drejtorinë e Tiranës  është konfirmuar pozitiv me COVID-19.

Bëhet me dije se ai është vetëizoluar në shtëpi. Për shkak të kontakteve që ka pasur, 5 kolegë të tij janë izoluar gjithashtu në banesë. Për këtë arsye janë dezinfektuar ambientet e drejtorisë së Policisë së Tiranës dhe asaj të Përgjithshme.