Konjufca: Qëndrimi i LDK-së, krijimi i qeverisë me PAN-in

0
206

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Glauk Konjufca, ka thënë se askush në botë nuk mund ta ndryshojë kursin proamerikan të Kosovës.

Konjufca ka thënë se akuza të tilla janë të gërditshme.

Ndërsa duke komentuar shkarkimin e Agim Veliut, Konjufca ka pyetur LDK-së se pse nuk ka dalë nga koalicioni me PDK-në, kur Hashim Thaçi e kishte shkarkuar nga pozita e ministres së Drejtësisë, Nekibe Kelmendi.

Më tutje, Konjufca ka thënë se qëndrimi i LDK-së nuk është që të shkohet në zgjedhje, por krijimi i qeverisë me PAN-in.