Kosnett del nga zyret e LDK-së

0
264

Ka përfunduar takimi i Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, me krerët e Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Pak minuta më herët një tjetër takim të rëndësishëm në LDK zhvilloi dhe ish-shefi i misionit të OSBE, William Walker.

Shihet qartë se presioni Amerikan për LDK-në, pasi që kjo e fundit po e vonon arritjen e koalicionit me VV-në.