Kosova dhe Shqipëria dy pjesë të një tërësie (video)

0
717
Përmbledhje nga medial.mk me thekset kryesore të Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë, Edi Rama në lidhje me raportet Kosovë-Shqipëri dhe sjelljen e politikanëve shqiptarë në raport me këtë çështje.