Krasniqi ‘godet’ AAK-në: Brutale, kur i sheh punësimet e familjarëve në mënyrë kaq të drejtpërdrejt

0
515

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka folur për zhvillimet e fundit në Kosovë sa u përket punësimeve, ka thënë se është shumë e padrejtë të punësohen familjarët në ndërmarrje publike.

“Është shumë dekurajuese për njerëzit që janë në kërkim të një pune. Realisht e ndjen veten keq kur lexon për këto raste si çdo qytetarë tjetër, edhe për faktin se je pjesë e kësaj klase politike”.

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës ka thënë se edhe në të kaluarën kanë ndodhur punësime partiake, por asnjëherë në mënyrë kaq të drejtpërdrejtë.

“Është brutale kur e sheh në mënyrë kaq të drejtpërdrejtë të behët punësimi i familjarëve”.“Kjo çështje duhet të diskutohet edhe në Kuvend dhe të ndiqen dhe parandalohen këto raste”, tha ai.

Krasniqi ka thënë se çdo ditë po takon njerëzit të PDK-së dhe ata janë shumë të shqetësuar për këto raste.“Është paragjykuese se njerëzit e PDK-së janë të punësuar me shumicë në institucione”.Ai për rastin “Pronto” ka thënë se i mbetet prokurorisë për të vazhduar hetimet. /RTV Dukagjini