Kryeministri britanik i vendos këmbët mbi tavolinë gjatë takimit me presidentin francez

0
270

Boris Johnson është fotografuar duke vendosur këmbën e tij në një tryezë në Pallatin Elysee të Francës gjatë bisedimeve për Brexit me presidentin francez Emmanuel Macron.

Imazhi është marrë gjatë një sesioni fotografik në rezidencën zyrtare të Presidentit Francez në Paris, dhe nxiti me shpejtësi kritikat në internet.

Sidoqoftë, pamjet e incidentit sugjeruan më vonë se gjesti i shkurtër ishte një shaka e përbashkët, ku kryeministri britanik u paraqit të pozonte për kamerat ndërsa dyshja qeshnin.

Atmosfera e qetë midis palëve ishte në kontrast me komentet gjatë natës nga lideri francez, i cili kishte sugjeruar se Brexit pa marrëveshje mund të vijë me koston e “një vasalizimi historik të Britanisë”.