Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli kërkon 5 minuta pauzë, nuk ka kuorum

480

Kryepalamentari Kadri Veseli në mungesë të korumit për të filluar mbledhjen ka kërkuar 5 minuta pauzë, derisa të mblidhen të gjithë deputetet në sallë.

Të parët që kanë arritur në sallë kanë qenë deputetet e AAK-së dhe kryeministri Ramush Haradinaj.