Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi nënshkruan Ligjin për gjuhët

503
Me firmën e Kryetarit Xhaferi Ligji dërgohet në Gazetën Zyrtare dhe pasiqë të shpallet në Gazetën Zyrtare, ai hyn në fuqi.
Lajmin e ka bërë të ditur vet Xhaferi, përmes postimit të tij në Facebook “Ligji për përdorimin e gjuhëve edhe në Gazetën Zyrtare”./Fokusi.info/