Kryetari i LDK-së Drenas: Jo serioze nga VV-ja me i kërku emrat e LDK-së nga Facebooku!

0
205

Kryetari i Degës së LDK-së në Drenas, Bedri Nika, ka thënë se lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti është treguar jo serioz kur përmes “Facebook” ka kërkuar nga partia e Isa Mustafës t’i propozojë emrat e ministrave.

Ai në llogarinë e vet në “Facebook” ka shkruar se një kërkesë e tillë meriton përgjigje joserioze.

Postimi i plotë i Nikës:

What’s up apo Viber?

Jo serioziteti i VV-së duke kërkuar emrat e LDK-së përmes facebook-ut, mund të bëj ose jo, që VV-ë të marrë përgjigje jo-serioze përmes viber-it ose whats up (kursesi në snap chat) lidhur me emrat, dhe jo vetëm me emrat, por edhe me numrat në kuvend.

Albin, i keni berë kerkesë për emra – një partie që është edhe emër dhe numer në Kosovë.

Happy Tuesday!