Kurti: 2024-ta është vit i integrimit të komunitetit serb

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka dhënë disa të dhëna të integrimit të komunitetit serb në Kosovë.

Kurti tha se viti 2024 është vit i integrimit.

Ai tha se deri më tani gjatë këtij viti janë dhënë mbi 7 mijë pasaporta dhe 6 mijë e 800 letërnjoftim.

Po ashtu edhe 1 mijë e 100 patentë – shoferë janë lëshuar në komunat ku shumica e banorëve janë serbë.

“Ky është rezultat i punës konstuktive në mes Qeverisë dhe qytetarëve”, tha Kurti.

Lini një Përgjigje