Kush është ambasadori Grenell që e takoj Thaçin në Berlin

Ambasadori amerikan në Gjermani Richard Grenell, javë më parë ishte nikoqir i një takimi të rëndësishëm, ku për mysafir kishte presidentin Hashim Thaçi.
Richard Grenell konsiderohet si person i besuar i shefit të shtëpisë së bardhë. Ai ka qenë zëdhënës dhe ndihmës i Xhon Boltonit, derisa aktualisht këshilltari për siguri nacionale i Trump, ishte ambasador i SHBA-së në OKB.