Kush mund të numërojë paratë, më shpejtë se kjo grua!? (Video)

0
367

Kush mund të numërojë paratë, më shpejtë se kjo grua!

Gruaja në këtë video, i numëron paratë në një mënyrë shumë ekzotike – sa të çuditshme aq interesante.

Fillimisht, ajo e mban tubën e parave në dorë. Pastaj, tubën e lakmueshme të parave e ndan në gjysmë, për të filluar numërimin e shpejtë dhe preciz, transmeton Telegrafi.

Duke i ndarë kartëmonedhat sa në njërën anë sa në tjetrën, ajo thotë në kinezisht shifrat, derisa në fund zbulon edhe totalin.