Kuvendi do të mbajë dy seanca më 30 dhe 31 janar

572
Kuvendi i Kosovës seancën e parë parlamentare për sesion pranveror do të mbajë më 30 janar, kurse seancën tjetër të nesërmen më 31 janar.
Kështu u bë e ditur pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit.
Miratim i Projektligjit për buxhetin e vitit 2019, ai për dialogun me Serbinë dhe Projektligjit për Pagat, janë vetëm disa nga 50 ligjet të cila janë në proces për t’u miratuar.