Kuvendi miraton amandamentin për ndërtimin e parkut memorial dhe shtatores së Fadil Vokrrit

0
429

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë kaluar amandamentin e propozuar nga deputeti i PDK-së Bekim Haxhiu, për ndërtimin e parkut “Fadil Vokrri” dhe shtatores afër Stadiumit të Prishtinës “Fadil Vokrri”.

Ky projekt do të kushtojë 200 mijë euro dhe bëhet për nder të jetës dhe veprës së legjendës së Kosovës, Fadil Vokrri.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë kaluar amandamentin e propozuar nga deputeti i PDK-së Bekim Haxhiu, për ndërtimin e parkut “Fadil Vokrri” dhe shtatores afër Stadiumit të Prishtinës “Fadil Vokrri”.

Ky projekt do të kushtojë 200 mijë euro dhe bëhet për nder të jetës dhe veprës së legjendës së Kosovës, Fadil Vokrri.