Ky djalë ka gjetur një koshere bletësh në murin e shtëpisë (video)

0
292

Ky djalë ka gjetur një koshere bletësh në murin e dhomës së tij të gjumit dhe po përpiqet t’i largojë ato në mënyrën më të kujdesshme të mundshme.

Ai po përpiqet të gjejë të parën mbretëreshën pasi edhe si ndodh rëndom në këto raste, kolonia e bletëve do ndjekë atë. Fatmirësisht ai e gjen herët mbretëreshën dhe kjo do e ndihmojë të boshatisë herët kosheren.

Pitja e bletës përbëhet nga dy pjesë. Pjesa e brendshme ku mbretëresha vendos vezët ndërsa pjesa e jashtme është për vendosjen e mjaltit. Ai e heq të gjithën me shumë kujdes dhe durim pjesë pas pjese deri në përfundim duke i larguar kështu përfundimisht bletët.