Ky është çmimi marramendës i varëses që Luizi hoqi pas daljes nga BBV

Mes shumë ofertash e dhuratash që mori nga BBV, varësja që i dha djali i Tom Doshit mori një vëmendje të veçantë.

Kjo edhe se vetë Luizi i kushtoi mjaft rëndësi duke e përmendur për ditë me rradhë me “qoka” speciale për Tom Doshin dhe djemtë e tij.

Por veç kësaj, djemtë e Tom Doshit kanë bërë gjithmonë zhurmë në rrjetet sociale duke u bërë edhe pjesë e medias për shkak të jetës luksoze e herë pas here, sherreve në mes të kryeqytetit.

Por a e dini sa kushton varësja që Luizi mori dhuratë nga James Doshi.

Ajo kap shifrën e 3,790 dollarësh, që është një shumë e konsideueshme për dhuratë për një të panjohur.