Ky është grabitësi që mbeti i vrarë nga policia (Foto)

0
811

Ky është një nga grabitësit e miliona eurove në pistën e avionëve në Rinas, i cili mbeti i vrarë gjatë shkëmbimit me armë me policinë.

Trupi i pajetë i viktimës është transportuar në morgun e Tiranës ku pritet të bëhet dhe identifikimi i tij.

Grupi hetimor po bën dhe verifikimin e sendeve personale të viktimës. Në grabitje dyshohet të kenë marrë pjesë 4-5 persona por ende nuk ka konfirmim zyrtar.