Ky është personazhi i vetëm historik që mbijeton tek “Kosem”

Telenovela “Sulltanesha Kosem” është kthyer në një nga më të preferuarat jo vetëm nga publiku shqiptar por edhe nga vipat.

Gjatë dy sezoneve të telenovelës gati të gjithë personazhet ndërrohen duke u larguar të vjetrit dhe pasurimit të serialit me të rinj.

Por duket se vetëm një karakter reziston deri në fund është “Haxhi Agai” shërbëtori besnik i sulltaneshës Kosem./syri.net/