Ky ishte propozimi i Qeverisë që SBASHK e pranoi |Dokument

Kryeministri Ramush Haradinaj dhe kryeparlamentari Kadri Veseli kanë njoftuar se kanë arritur marrëveshjen me përfaqsuesit e SBASHK’ut, dhe se janë dakorduar që mësimi të fillojë të hënën.  Në bazë të dokumentit që do shihni mëposhtë, bëhet i qartë propozimi i Qeverisë për mësimdhënësit, transmeton Gazeta Metro.

Dita e hënë do t’i gjejë nxënësit në banka shkollore.

E gjitha kjo pasi që Qeveria dhe Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës kanë rënë në ujdi.

Në bazë të një dokumenti që ka siguruar Gazeta Metro, bëhet i qartë propozimi i Qeverisë për mësimdhënësit.

Bëhet e ditur se i njëjti dokument me koeficient dhe rritje të pagave është pranuar edhe nga SBAShK-u.