Ky shtet tarifon edhe thirrjet në WhatsApp

0
127

Ministria e Informacion tha se kishte vendosur të tarifojë 20 cent për telefonat VoIP përdorur nga aplikacionet si FaceTime, Facebook Messenger dhe WhatsApp.

Çudia ka ndodhur në Liban ndërsa parlamenti miratoi një vendim kontrovers i cili imponon tarifimin e thirrjeve në WhatsApp dhe aplikacione të tjera të ngjashme në përpjekje për të rritur të ardhurat në vend.

Libani është një prej vendeve me borxhin publik më të lartë dhe sistem financiar të dobët. Qeveria ka deklaruar një emergjencë ekonomike.