Lansohet shërbimi e-komuna

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, organizon ceremoninë e lansimit të shërbimeve të E-Komuna e cila është pjesë e platformës shtetërore E-Kosova.

Marrin pjesë: kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi dhe kryetarët e Komunave.

Ngjarja do të fillojë nga ora 11:00.

Lini një Përgjigje