Latvia, Ukraina dhe disa shtete tjera e kanë dëbuar gazetarin pro-rus (Video)

581
Graham Phillips, është një gazetar propagandues dhe dezeformues që punon për stacionin televeziv rus “Rusia Today”.
Ai ishte arrestuar nga ushtria ukrainase dhe ishte dëbuar nga Ukraina.

Po ashtu ai ishte dëbuar edhe nga Latvia, shtet ky anëtarë i BE, në kufi me Rusinë.
Ky gazetar pro-rus po qëndron edhe në Kosovë, duke realizur disa video anti-Perëndimore dhe anti-shqiptare, duke e quajtur kështu UCK-në, organizatë territories, deri më tani s’ka njoftim zyrtar se si ka hyrë apo cili është qëndrimi i organeve të rendit për të?.