Limaj thotë se në Bruksel kanë shkuar për të modeluar dialogun e mundshëm

620
Pa paralajmërim, bashkëdrejtuesit e dialogut Shpend Ahmeti e Fatmir Limaj sot kishin udhëtuar për në Bruksel.
Në një prononcim për KTV-në, Limaj ka konfirmuar se atje kanë shkuar për të bërë modelimin e dialogut të mundshëm.
Ai gjithashtu ka bërë të ditur se me këtë rast është përmendur edhe taksa.
“Është përmend edhe taksa. Duhet të kthehemi në tavolinë dhe të bisedojmë çështjet e hapura që kemi me Serbinë. Së shpejti do ta kemi edhe takimin e radhës. Platforma shpresojmë që të përcillet në Kuvend në javën e ardhshme. Jemi duke e bërë modelimin e dialogut të mundshëm. Ky dialog duhet të shkojë direkt e te marrëveshja finale, me kushtet që ne kemi ndaj Serbisë”, ka thënë Limaj.