Lir Ukaj, medalje të arta edhe në Tiranë

639
Talenti i zgjidhjes së Rubikonit, 12 vjeçari Lir Ukaj, i  ka vazhduar sukseset e tij në arenat e garave ndërkombëtare.
Mësohet se në garën ndërkombëtare të mbajtur sot në Tiranë, ky talent i ri i Kosovës, me prejardhje nga Kaliçani i Istogut, ia ka arritur të sigurojë dy medalje të arta dhe një të argjendtë.