Lirohen nga burgu Nexhat dhe Fadil Demaku

0
328

Fadil dhe Nexhat Demaku nga Abria e Eperme e Drenasit, sot janë liruar nga burgu.

Lajmin e ka dhënë vëllai i tyre, Jahiri, transmeton Fokusi.info.

“Sot përfundoj edhe një padrejtesi për vllëzërit e mij ,shpresoj që shpejtë të përfundoj edhe për vllëzërit Demaj”, ka shkruar Jahir Demaku në FB.