Lirohen të dyshuarit e “Toyota Yaris”, u kapën 3.4 milion euro

0
256

Gjykata e Tiranës ka liruar katër të dyshuarit për rastin e bujshëm të makinës “Toyota Yaris”, në të cilën u kapën 3.4 milion euro.

Kështu, gjashtë të dyshuarit tashmë do të fitojnë lirinë pas disa muajsh në paraburgim.

Vendimi u mori nga gjkykatësi Lezër Sallaku.

Të liruarit janë Alban Mollaymeri, Agim Cekaj, Klevi Cani dhe Edi Lika, ndeërsa Elvis dhe Alfred Vladi janë ende në kërkim.

abcnews.al