“Loja me ujë në gojë”, shpërthejnë të qeshurat në shtëpi me Vedatin

95

Sfida e radhës në BBVK, ka qenë loja me ujë në gojë.

Vedati dhe Andi kanë qenë përballë njëri tjetrit.

Derisa Andi është munduar ta bëjë të qeshë Vedatin ka shkaktuar të qeshura mes banorve.

Ndiqeni videon për më shumë: