Luftë ndërmjet luanit dhe elefantit, shihni se kush e triumfon betejën

0
446

Luanët mund të jenë mbretërit e xhunglës, por përballja me elefantët mund të cënojë jetët e tyre.

Por, një përleshje e tillë ka ndodhur së fundmi në Parkun Nacional të Kruger në Afrikën e Jugut.

Pamjet e pabesueshme, të kapura nga një grup turistësh, tregojnë macen e madhe duke iu afruar ngadalë elefantit.

Luani me dinakëri hidhet në shpinën e elefantit, ndërsa ky i fundit përpiqet të shpëtojë.

Një luaneshë shfaqet më pas për ta tërhequr prenë, së bashku me luanin duke e ngrënë përfundimisht atë.